Uw sales activiteiten uitbesteden naar een sales- en handelspartner?

X-Sales is uw handelspartner op het gebied van Sales en Trade, import en export. Zoekt u support, advies, of gaat uw voorkeur uit naar het totaal uitbesteden van uw sales-, marketing en distributie activiteiten? Wij komen graag met u in contact. Onze expertise en jarenlange praktijkervaring gecombineerd met ons netwerk staan garant voor een kwalitatieve en succesvolle zakelijke samenwerking.

Daarnaast kunnen wij als uw sales-organisatie fungeren die u verder ontlast met de hierbij behorende activiteiten en werkzaamheden. Dit kan zowel op project- als op langere termijnbasis.

X-Sales onderscheidt zich als handelspartner en sales-organisatie door tevens, wanneer gewenst, gebruik te maken van haar expertise als consultant of exellence manager. Waarbij wij het analyseren, ontwikkelen, veranderen, verbeteren en onderhouden van uw projecten of vraagstukken binnen uw organisaties additioneel kunnen meenemen.

Graag informeren wij u in een vrijblijvend gesprek verder over onze unieke en eigentijdse werkwijze en hoe wij uw wensen kunnen invullen.

Vertrouwen en integriteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel; bedrijfsinformatie die u met ons deelt is veilig!

U kunt ons bereiken op:

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram