Is uw vraagstuk inmiddels een probleem?

X-Sales is uw onafhankelijke bureau in het analyseren, ontwikkelen, veranderen, verbeteren en onderhouden van vraagstukken binnen uw organisaties. Als consultant of coach analyseren wij uw vraagstukken en vertalen dit naar een plan van aanpak. Voor deze processen hebben wij een toolbox (framework) ontwikkeld die tevens ook gebruikt kan worden bij projecten.

Er zijn inmiddels veel interne en externe vraagstukken zoals communicatie, personeel en salesforce problematieken. Dit is maar een kleine greep uit de vraagstukken die wij voor u kunnen behandelen. Door middel van een Quick-scan tijdens ons bezoek bij uw organisatie kunnen wij uw vraagstukken beter in kaart brengen. Heeft u deze reeds inzichtelijk dan nemen wij deze met passie van u over.

Wij blijven graag betrokken bij onze klanten. Dus ook na de implementatie. Met als doel om onze gezamenlijke inspanningen en investeringen te blijven onderhouden en te waarborgen.

Graag informeren wij u in een vrijblijvend gesprek verder over onze unieke en eigentijdse werkwijze en hoe wij uw vraagstukken oplossen.

Vertrouwen en integriteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel; bedrijfsinformatie die u met ons deelt is veilig!

U kunt ons bereiken op:

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram